Background Image
  • Image

Tölgy natúr 22mm csaphornyos parketta

22 500 Ft/m2
0 Ft/csomag
m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • 19500-23700,-/m2 mérettől függően.

    A csaphornyos parketta lakásunk egyik legtermészetesebb éke lehet. 22 miliméteres vastagságával / teljes vastagságában keményfa / lehetővé teszi a többszöri felújítást, így a csaphornyos parketta akár egy emberöltőt is kiszolgál, ha a fogadóaljzat és a  kötőhidak is az előírtaknak megfelel. A fa parketta vagy fa padlóval természetességet, a természet közelségét visszük be otthonunkba. A Magyar szabvány előirásának betartásával műszárítva a megfelelő páratartalom beállításával, zsugorfóliázva 50db/ktg. / 25 jobb és 25 bal csapolás / kerül forgalomba. A csaphornyos parketta tölgy, bükk, kőris, akác, thermo kőris fafajokban forgalmazzuk. A csaphornyos parketta méretével és az aktuális készlettel kapcsolatban kérem hívja értékesítőinket. 100 000,- feletti parketta vásárlás esetén, Budapesten a házhozszállítás ingyenes!

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített parketta színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu