Background Image
 • Image
 • Image

BEFAG PanLoc Gõzölt bükk standard szalagparketta

6 190 Ft/m2
15 685 Ft/csomag
2.534 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 6190 Ft / m2 Gőzölt Bükk standard loc-3

  2200x192x14mm click 7 rétegû Nanotech lakkozás Rendkívüli kopásállóság Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás Pontos illesztés Sérülésmentesen szétszedhetõ 21 év garancia Budapest területén díjtalan házhozszállítás. 50.000 Ft feletti vásárlás esetén. Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A szalagparketta lerakása így nagyon könnyû a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a padló egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy elõnye, hogy sérülésmentesen szétszedhetõ és újra lerakható.

  Jelleg: Színhatásában, rajzolatában változatos, göcsös anyag, csekély álgeszttel. Max. 50 mm hosszúságú és 10 mm szélességű barnás orsószerű elszíneződések megengedettek. Szárítási, gőzölési színeltérések, sávok megengedettek 
  Göcs: Egészséges zárt göcsök max. 25 mm átmérőig 2-3 db szálanként megengedett. Repedt göcs szín azonos kikenéssel javítva megengedett. Sötét göcs is megengedett.

  Az antibakteriális bevonatrendszerrel készülő parkettánk a nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskék épülnek be a BEFAG készparketta / szalagparketta / fedőlakk-bevonatába, amelyek meggátolják a felületre került baktériumok és gombák anyagcseréjét és ezzel szaporodásukat. Az antibakteriális bevonatú készparketta különösen ajánlott egészségügyi intézményekben, óvodákban és bölcsődékben, idős vagy beteg embereket gondozó otthonokban, valamint lakásokban fokozott érzékenység vagy immunitási problémák esetén. Ezt a megoldást ma már minden lakkozott termékünknél alkalmazzuk. Ezálltal a laminált padló és vinyl padló után, a szalagparkettánál is megoldódott ez a közintézményekben előírt követelmény.