Background Image
 • Image

BEFAG MOMENT TÖLGY SELECT szalagparketta loc-2

11 390 Ft/m2
28 862 Ft/csomag
2.534 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 11390 Ft / m2 Tölgy Select loc-2

  2200x192x14mm Click 7 rétegû Nanotech lakkozás Rendkívüli kopásállóság Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás Pontos illesztés Sérülésmentesen szétszedhetõ 15 év garancia Budapest területén díjtalan házhozszállítás. 50.000 Ft feletti vásárlás esetén. Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A szalagparketta lerakása így nagyon könnyû a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a padló egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy elõnye, hogy sérülésmentesen szétszedhetõ és újra lerakható.

  Jelleg: Természetes színhatású durva színeltérések nélküli, mérsékelten rajzolatos szövetszerkezetű anyag, kisebb göcsökkel. Nyomokban előfordulhat lángnyelvesség. A lamellák közt kisebb színárnyalati eltérések vannak 
  Göcs: Egészséges, jól benőtt göcs 5 mm Ø – ig nem egészséges göcs 2 mm Ø – ig megengedett. A göcsök csoportosak is lehetnek! 
  Szíjács: Alapvetően nem megengedett, de 2 – 3 mm szélességű, 5 – 10 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács lehetséges.

  Az antibakteriális bevonatrendszerrel készülő parkettánk a nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskék épülnek be a BEFAG készparketta / szalagparketta / fedőlakk-bevonatába, amelyek meggátolják a felületre került baktériumok és gombák anyagcseréjét és ezzel szaporodásukat. Az antibakteriális bevonatú készparketta különösen ajánlott egészségügyi intézményekben, óvodákban és bölcsődékben, idős vagy beteg embereket gondozó otthonokban, valamint lakásokban fokozott érzékenység vagy immunitási problémák esetén. Ezt a megoldást ma már minden lakkozott termékünknél alkalmazzuk. Ezálltal a laminált padló és vinyl padló után, a szalagparkettánál is megoldódott ez a közintézményekben előírt követelmény.