Background Image
 • Image
 • Image

BEFAG VISION BERGEN szalagparketta

12 190 Ft/m2
30 889 Ft/csomag
2.534 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 12190 Ft / m2 Bergen: loc-1, tölgy super rustic, struktúrált, 4 oldalt fózolt, natúr olaj

  2200x192x14mm Click Rendkívüli kopásállóság Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás Pontos illesztés Sérülésmentesen szétszedhetõ 15 év garancia.

  Jelleg: Jellegét a göcsök, repedések valamint bélközeli elszíneződésből adódó feltűnő szín és szövetszerkezeti különbségek adják meg, erősen rusztikus, göcsös anyag. Lángnyelvesség megengedett. 
  Göcs: Egészséges és repedt göcs, szárnyas göcs 100 mm átmérőig 5-6 db megengedett szálanként, akár élre kiterjedő is. Kiesett göcs kikenve 35 mm átmérőig megengedett. 
  Szíjács: Alapvetően nem jellemző, de max. 3-4 mm szélességű 20-30 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács megengedett. 
  Kéregbenövés: megengedett legfeljebb 50 mm hosszban és 3 mm szélességben 
  Repedés: megengedett, max. 400 mm hosszúságig és max. 10 mm szélességben kikenéssel javítva. 
  Kikenés: Kisebb kikenési hiányosságok, a kikenés utáni felület megmunkálása során képződő kisebb lyukak megengedettek.

  Az antibakteriális bevonatrendszerrel készülő parkettánk a nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskék épülnek be a BEFAG készparketta / szalagparketta / fedőlakk-bevonatába, amelyek meggátolják a felületre került baktériumok és gombák anyagcseréjét és ezzel szaporodásukat. Az antibakteriális bevonatú készparketta különösen ajánlott egészségügyi intézményekben, óvodákban és bölcsődékben, idős vagy beteg embereket gondozó otthonokban, valamint lakásokban fokozott érzékenység vagy immunitási problémák esetén. Ezt a megoldást ma már minden lakkozott termékünknél alkalmazzuk. Ezálltal a laminált padló és vinyl padló után, a szalagparkettánál is megoldódott ez a közintézményekben előírt követelmény.